Tante Sofie – episode 1. Hundeposer!

Må si at jeg lar meg provosere. Veldig! Av alle de som ikke kan bruke hundeposer.
Selve teknikken er jo ikke spesielt krevende – jeg vet ganske små barn som behersker den. Så det forundrer meg stadig at voksne og unge lar vær å plukke opp etter bikkja si. De må jo rett og slett synes det er en fest å tråkke i hundemøkk!

Hundeposer får man kjøpt «overalt» og de med knytehanker er jo enda lettere å knyte enn de uten. Man får kjøpt små plastikbokser som kan fylles med like små ruller med hundeposer og hele herligheten kan man henge i båndet så er det alltid med på tur.

Hundeposer

Forskjellige hundeposer

Det finnes tilogmed hundeposer som er kompostbare og som løser seg helt opp. De kjennes ut som vanlige plastposer men er enda mer miljøvennlige enn de vanlige. Personlig vil jeg ikke ha de liggende i åpen kompost for da løser seg alt for sakte opp men å ha med på skituren sånn at man kan plukke opp etter bikkja og bære den med seg og kaste den inn under et digert grantre feks. er jo supert.

En annen diskusjon er at jeg gjerne skulle ha merket søplebøtter hvor eierne av dem ikke vil ha hundeposer oppi…. Er ikke akkurat overfylt av offentlige søplebøtter overalt og er man ute på en totimers tur så er det jo forsåvidt deilig å slippe å bære med seg hundeposer lang vei. Da hadde man kanskje sluppet disse posene som ligger i grøftekantene eller henger i trærne!!?!!  Har sett mange av de – men for ordens skyld : ingen av dem har vært av den komposterbare typen.

Uansett: Har man hund så skal man plukke opp! Å tråkke i hundemøkk er noe dritt! Uff!

Stikkord: ,

5 kommentar to “Tante Sofie – episode 1. Hundeposer!”

 1. Hais Says:

  Det er jo så langt ned å bøye seg, og om man har en chiahuahua så er bæsjen liten som en ert, så den er jo ikke så farlig med. Og man gjødsler bakken med bæsjen, så egentlig burde vi også bæsje ute. Tenk deg synet av en hund og eier, begge sittende på huk og bæsje om kapp. Den som blir først ferdig får en hundekjeks!

  • Maria Says:

   *hrmpf* Nope – biter ikke på den. Eneste måtte være hvis man tok med seg hunden og gikk laaaaaaaangt inni skogen og gjorde det dé skulle – og så gravde det ned! Niks – der bøyer jeg ikke av. Har man hund skal man plukke opp i urbane strøk. Punktum. 😉

 2. Hais Says:

  Eventuelt lære bikkja åssen toalettet funker 😛

 3. Hais Says:

  Snart nekter de å gjøre fra seg før de får morra-avisa 😛 haha!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: