Sommertilbud – transportbur og kjølemadrasser

Nå har det vært så mye å gjøre på jobb at jeg rett og slett ikke har hatt tid og ork til å legge den ut her men det er ikke for sent ennå.

Sommerkampanjen varer fram til 26. juni så langt beholdningen rekker. 😉Kjøledyne+transportburDisse kjølemadrassene er ganske kule. Var veldig skeptisk for at de feks skulle være altfor kalde men det er de ikke. De blir bare rett og slett svale og deilige. Jeg startet en i går da jeg kom på jobb og den var like kjølig da jeg dro fra jobb idag…. er spent på hvor lenge den «varer».
Har tenkt å fylle på litt mere vann i morgen uansett før jeg går fra jobb. Da skal den få kjøle ned saltvannsakvariet i helgen. 😉

Om transportkassene er det vel lite å si… billigere tror jeg du skal lete etter. 😉

Del 2 av sommertilbudene kommer i morgen.

Stikkord: , ,

2 kommentar to “Sommertilbud – transportbur og kjølemadrasser”

 1. Hais Says:

  Likkte godt de kjøleteppene. Ildere er ikke flinke til å kjøle seg selv ned, så vurderer et slikt teppe. Eneste problemet er at de lett kan ødelegge det, og det er ikke bra å få det pulveret i seg.

  • Maria Says:

   Nei det skjønner jeg. Hjemme har jeg lagt hele kjøleteppet inni en annen hundepute for å prøve å unngå at valpen herper det….
   Jeg har også tenkt at man kan legge det under bunnplaten i bilburet feks. eller oppå taket for å kjøle nedover. Kanskje det er mulig å gjøre noe sånt hos deg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: