Vannlekkasje

Det ér ingen god start på dagen når man akkurat har stått opp og så får man en telefon fra vekteren om at «det renner vann ut av butikken din Maria»…. Jeg våknet brått i det minste. 😉

For orden skyld så kan jeg fortelle at teppet egentlig er grått og det ligger ikke en glassplate oppå….

Det plasket da jeg gikk inn i butikken og vannstanden var vel en cm både hist og her. Ikke særlig oppløftende. Etter noen timer med jobbing så ser det ut til at det stort sett har gått ut over kattesanden. Vi hadde tatt inn ekstra mye sand p.g.a. vi har demo for Everclean denne helgen.

Mishandlet kattesand

Det positive med det hele er jo at jeg har fått en skikkelig treningsdag med dype knebøy og vi har fått foretatt en gedigen kvalitetstest av Everclean kattesand. 😉

Det må sies at pappeskene tålte testen dårlig men inneholdet – inneholdet får karakteren 6. 😀

Dette er et skikkelig kult bilde. Her har bunnen røket ut av esken da vi løftet den opp og all sanden rant ut. Sanden er like fin!!! Den delen av sanden som har vært i kontakt med vann ligger i klumper på venstresiden på bildet.

Den tredje gode tingen er altså at vi nå har vannskadesalg på kattesand. 😀 Det er litt klumper nederst i esken men det er et kupp til halv pris. 😉

Nå har rørleggeren vært og reparert kranen som var årsaken til dagens balluba og så håper jeg morgendagen blir litt mer som den var tenkt. 😉 God helg.

Stikkord:

4 kommentar to “Vannlekkasje”

 1. Bernt Says:

  Hei Maria! Det var bra at det bare var kattesand det gikk ut over når det først skulle gå galt! Håper ikke det rammet andre på senteret! Vann har en stygg tendens ikke til å bli værende der det skal være!

  • Maria Says:

   Det er ingen som har sett noe vann på ville veier andre steder enn hos meg så jeg håper inderlig ikke det dukker opp etterhvert. Har jo linolium eller vinyl på gulvet så håper det hjalp.

 2. Liv Says:

  Håper alt er iorden igjen og at du kan slappe av. Ikke mye hyggelig å få beskjed om. Det må virke som et mareritt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: